Studentblogg

Åshild

Jeg heter Åshild, er 22 år gammel og skriver studentbloggen til Universitet i Bergen. Innimellom leser jeg politisk økonomi.

Jeg kommer fra den fantastiske byen Bergen. Tidligere har jeg studert fransk og pedagogikk i Frankrike (Université de Basse Normandie i Caen)  Jeg har tatt et semester med ansvarlig turisme i Kambodsja, gjennom universitet i Stavanger.  Jeg er aktiv medlem i Studentersamfunnet, som er Vestlandets (og kanskje Norges) største forum for ordveksling. Her sitter jeg i både Aktuelt-komiteen, og i PR-komiteen.

Utenfor studentlivet er glad i fjellet (heldigvis er Bergen velsignet med minst 7 av dem), politikk, kaffe, quiz, brettspill, ballonger, glitter og fine blomster.

Her på Studentbloggen skal jeg gi deg et lite vindu i inn i studentlivet og forhåpentlig vise hvilken fantastisk by Bergen er.  Jeg kommer til å skrive om ting som skjer på universitet, og ellers i byen. Setter stor pris på all slags innspill; ris, ros, tips eller spørsmål. Det er bare å slå seg løs i kommentarfeltet

Åshild1

Sånn ser jeg ut:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *