Studentblogg

Om Studentblogg

I mars 2006 så Universitetet i Bergens Studentblogg dagens lys for første gang. Den gang var det informasjonsvitenskapstudenten Kristin som var noe så uhørt som en kjøpt og betalt blogger. Hun ønsket at bloggen skulle “gi potensielle søkere et lite innblikk i studentenes hverdag her i Bergen” og at den skulle fungere som en fargeklatt a la Blomster-Finn på ellers ganske teksttunge sider. Mye har endret seg siden den gang, både for Studentbloggen og nettsidene til UiBs del, men også for bloggverdenen og de sosiale mediene. Siden den gang har flere ulike studenter vært Studentbloggens stemme og skrevet fritt om studietid ved UiB og studentlivet i Bergen.

Til semesterstart høsten 2012 kom Studentbloggen til UiB tilbake i nyoppusset og oppgradert drakt. Visjonen er likevel stort sett den samme som da bloggen først kom til. Nå er det Hanne, som studerer administrasjon og organisasjonsvitenskap, som skal gi et innblikk i studiehverdagen i Bergen, både for deg som allerede studerer her og ikke minst for deg som lurer på om UiB er noe for deg.

Hanne og Studentbloggen tar gjerne i mot tips, innspill og forslag til innlegg på bloggen – det er bare å bruke kommentarfeltet.

Vil du bli gjesteblogger?

Det er mye som skjer i Bergen og mange studenter ved UiB (ca 14 000 i 2011). Det er knapt mulig for én studentblogger å kunne fortelle alt som er verdt å få med seg av studentlivet i Bergen. Kunne du tenke deg å komme med et gjesteinnlegg om noe her på Studentblogg? Gi oss en lyd i kommentarfeltet, da vel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *