Studentblogg

Bjørnealliansen (Bergensrocken)

Noe av det beste med å bo i Bergen, er den lette tilgangen på «Bergensrocken». Du vet hva jeg snakker om, sant? Alle disse legitte bergensrockerne(punk, screamo, whateva) som kommer ut fra bandkjellerne sine for å utøse sin kjærlighet for rock og sitt hat for verden, disse som samles på mørke Garage for å legge sjelen sin på scenen – samt litt svette, litt blod, litt spytt.

IMG_9818

På bilde: Thomas Kilvær. FOTO: MALENE TANGEN

Lørdag kveld var det duket for (nesten)alt dette. Da gjestet urørtaktuelle «Bear Claw Alliance» den ølklissete scenen nede i kjelleren på Garage. Med humoristiske hardcore-tekster fra albumet «For Cool People» har de funnet sin egen niche, og det funker fett; som i den amerikakritiske låten (med det herlige navnet) «Weapons of Math Instruction», med strofer som:

 Heart of the doughnut is protecting us all

Join us in freedom with armoured patrols

Cause Jesus loves America the most

IMG_9911

På bilde: Snorre Kilvær(BCA og Fasit). FOTO:MALENE TANGEN

Det funker også fett når de bestemmer seg for å hylle verdens kuleste fyr:

Fear not if he shows up in your living room

One freckle for each souls that he has saved, wohoo

take his hand and join him in Knowledge pursuit

His name is Morgan Freeman

IMG_9955

På bilde: Henrik Kilvær. FOTO: MALENE TANGEN

Det er i det hele tatt mye spennende som rører seg blant bergenske band i disse dager.

Her bør også Fasit nevnes. Fasit beskrives som et pop-rock/pop-punk band. De slapp nylig sin første EP kalt «I Am Alive» og jobber for tiden med nytt album. De spilte nylig på Kvarteret sammen med Carnival Kids og Nyresvikt.

Hør og se BCA her:

Hør og se Fasit her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *