Studentblogg

Likestilling for menn?

Studentersamfunnet avsluttet sin fokusuke med besøk fra Mannsforum, som torsdag kveld holdt foredraget «Likestilling, også for menn.»

I foredraget pekte lederen for mannsforum på statistikk som viser at menn er underrepresentert i mange viktige samfunnsroller som skal fremme likestilling. En annen styrerepresentant fortalte en gripende personlig historie om at han i mange år måtte kjempe for å få retten til å se sine barn etter et samlivsbrudd.

IMG_5718

«Likestilling også for menn» avsluttet Studentersamfunnets fokusuke, som denne uken har rettet søkelyset på temaer man til daglig gjerne ikke snakker så mye om.

Det skapte stor engasjement da en amerikaner tirsdag kveld brukte to timer på å delje løs på den norske velferdsstaten med innlegget «The Welfare State, Good but immoral.»

– Taxing people is forced charity!

Onsdag var det norsk offentlighet mellom Sverige og Danmark som skulle diskuteres.

Med andre ord: Hvis du skulle trenge mer hjerneføde enn du får på studiet, er det mange flotte faglige og kulturelle foredrag å få med seg på Studentersamfunnet.

I anledning manndom: jeg gikk tilfeldigvis forbi en kar en sen lørdagskveld som oste av manndom. Han fortalte meg at han syns brillene mine var perfekte, de rammet inn øynene mine på en fin måte, mente han. Så det hele kulminerte selvsagt i følgende selfie:

IMG_5613

Ha en god helg!

Post navigation

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *