Studentblogg

I’m(not) grown up

”Don’t need to hold my hand, I’ve grown up. I’ve grown up”

Strofene fra ”tv-aksjon-sangen” går som en farsott over hele Norges land. Og i går fikk jeg sammen med en fet gjeng oppleve artisten Emilie Nicolas på nært hold på Kvarteret. Stemningen var på topp, og lokalet var så og si fullstappet. Hun er flink ass.

IMG_2879

Som om ikke det var nok, fikk jeg æren av å møte på selveste Sveinung Rotevatn på do. Det endte slik det måtte ende: med en selfie ved urinalen. What a guy!

IMG_2880

Før konserten med Nicolas, dro vi til Apollon, hvor en up-and-coming artist, Vegard Eide, hadde releasekonsert for EP-en sin. Apollon er plassen for de litt mer intime konsertene. The rising stars. Hvis du ikke har vært der bør du ta turen innom.

Sammenlignet med mange andre byer i Norge, er det ikke mye å utsette på kulturtilbudene i Bergen by. Følger man med i de rette kanalene, er det som regel alltid en kul konsert eller to på gang. Viktig ikke å ta sånt for gitt.

Ha en strålende helg, og husk å stille klokken på søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *