Studentblogg

Her spiser man billig studentmat

Forleden dag gikk jeg forbi en fyr på studentsenteret som med stolthet i stemmen kunne annonsere for sine venner at han nå hadde syv kroner igjen på kontoen sin, tre dager før neste studielån kom. Det er ikke til å stikke under stol at studenter ikke akkurat er stinn av gryn.

I anledning studenters begrensede økonomiske spillerom, har jeg nå laget en liten liste over plasser hvor man kan spise både billig og godt – (det kommer selvsagt an på øyet som ser og tungen som smaker).

1.Pizza på Dahlia. 

På Dahlia får man seg en overraskende god pizza for 70 kroner. Den er faktisk så stor at jeg som voksen mann ofte har problemer med å spise opp. Kan deles med en venn.

2. Big Bite.

En klassiker. Hver ukedag har Bit Bite ”dagens sub”, som man uten drikke kan kjøpe for kun 25 kroner. Sub way har tilsvarende for 35 kroner. Skaffer man seg ukesoversikten kan man være sikker på at det alltid finnes en god sub.

IMG_2793

Billig kebab.

Bergen er alle billige kebabers mor. For rundt 35- 40 kroner får man alltid tak i en dugbar kebab, som man i hvert fall blir mett av.

Hvor får du tak i billig mat ute? Hva er dine favoritt-plasser å spise på? Kom gjerne med tips, slik at denne korte listen kan utbedres, og enda bedre: at bergenske studenters mager kan mettes.

6 comments for “Her spiser man billig studentmat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *