Studentblogg

Midt i verdens fineste by

Heisann!

Det er nå bestemt at det er undertegnende som skal få gleden av å drive studentbloggen fremover. Jeg gleder meg stort til å fortelle om livet som student midt i verdens fineste studentby og håper du vil følge meg på reisen.

Kort om meg

Jeg heter Carl Henrik Berge, er 22 år gammel og studerer samfunnsøkonomi på universitet. Jeg er fra Bergen, men har tilbragt de siste tre årene utenbys, i henholdsvis Oslo(jobbet som telefonselger…) og Kristiansand(studerte journalistikk). Andre opplysende fakta om meg: jeg elsker dårlige ordspill og gode ostekaker.

Jeg skal spare deg for en knausgårdsk versjon av livet mitt. I stedet skal du heller få noen små pikselglimt fra livets revy.

Meg som liten:

Calleclown

Meg nå:

ferje

Mitt livs høydepunkt:

IMG_0391_2

 

Mitt livs lavpunkt:

IMG_4572

Kleineste øyeblikk(meg og en kompis kom med nesten identisk skjorte på skolen):

IMG_0256

 

Takknemlig for innspill

Hvis du har noen tanker om hva du syns studentbloggen i Bergen bør handle om, er det bare å kommentere, komme med forslag, ris eller ros. Ser du meg traskende rundt i bergensgatene er det bare å si hei.

IMG_1871

Jeg er svært takknemlig for alle innspill. Og ostekake.

Mvh Calle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *