Studentblogg

Postkort fra studiehverdagen

Påsken har kommet og gått, og været har vært så fint at Bergen mest sannsynlig har
brukt opp hele finværskvoten sin. Nedenfor kan dere så noe bildepostkort over hva jeg
har brukt tiden på i det siste.

Å Bergen ingen andre er som deg når solen skinner (ja er kanskje litt bergenspatriot…litt…)

vakre bergen

 

Fikk også tid til en hyttetur med gode venninner (ja, vi fikk fisk hvis noen lurte…)

hytte

Var i bursdag i fine Sandviken, hvor såpeboblepistolen ble den store hiten.

sandviken

Jeg har også jobbet med Studentersamfunnet siden sist. For eksempel har jeg vært med
å laget møte om perfeksjonssamfunnet.

perfekt

Jeg fikk også med meg Studentersamfunnets store skattedebatten hvor Siv Jensen deltok.

møterstud

 

Jeg har brukt diverse dager med forelesningsfri på byfjellet med venner. Her på vei over vidden, som er en superfin dagstur rundt byen på ca. 5 timer.

vidden

 

Finværet stoppet liksom aldri opp og dermed vokste tiden som ble brukt på favorittkafen Blom på campus.

kafe

Nå ser det ut som jeg bare har gjort andre ting enn skolearbeid (men det har jeg ikke! Jeg lover mamma!). Her ser dere bilde av to kjempeinteressante forelesninger. Den første er gjesteforeleser fra Statistisk Sentralbyrå som forteller om hvordan de jobber, og det andre er fra et arrangement i regi av Karriersentret hvor folk fra FN-systemet forteller hvordan man får jobb der!

forlesninger

Men så kom 1. mai, og alle fikk litt eksamensangst. Når resten av befolkningen tenker bunad og fridager, forbinder studenter kun en ting med mai, nemlig eksamen. Så da var det bare å komme seg tilbake til lesesalen.

eksamen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *