Studentblogg

Studentsenterets herre

I dag møtte jeg ham igjen, rett foran lesesalen. Han er der om morgenen, om kvelden, i ferier og hver søndag. Ikke bare er han flittig, han er smart også. Da han skjønte at han ble koset med, foret og at han vant oppmerksomheten til enhver studine, har han aldri forlatt Studentsenteret i Bergen.

Han dovner seg foran panelet på Studentersamfunnet sine ukentlige frokostmøter (kanskje han har hørt at det er gratis frokost?). Han presser hodet intenst mot glassrutene ved svømmebassenget og forundrer seg over hva de svømmende tullingene gjør i vannet. Han har blitt observert både inne på studentavisen, Studvest, sitt kontor – hvor han til og med har blitt intervjuet flere ganger -, og snikende under de mange kantinebordene i håp om at noen tilfeldigvis mister en Vestlandslefse ned på gulvet.

Vi har prøvd å fortelle ham at det finnes andre steder å være også. At han må komme til Kvarteret og høre på en debatt. At han her kan ligge på scenen og stjele all oppmerksomhet, akkurat slik han liker best. Og at han i helgene må komme på klubb, hvor han kunne blitt festens vinner og sittet på en mengde jentefang.

Men nei, hans verden er og blir på Studentsenteret. Han har derimot tatt oppfordringen om å bli aktiv på sosiale medier. Han har raskt blitt en av Høydens mest populære Twitterbruker og sjarmerer også studentene på Instagram.

Jeg skulle ønske jeg kjente til hans triks. Jeg som driver med PR for Studentersamfunnet (Vestlandet, og kanskje landets, beste debattforum..) kunne trengt flere followers. Men denne morgen, utenfor lesesalen, skjønner jeg at noen bare har det lettere enn andre. I hvert fall om enn er en søt liten katt omgitt av rundt 30.000 studenter.

 

SIB-katten  kilde: Studvest

SIB-katten
kilde: Studvest

 

kilde:studvest

kilde:studvest

 

Finn han på instagram #sibkatten

på Twitter her

Eller les om han i Studvest her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *