Studentblogg

Så sånn var mars

Mars er over og klokka går endelig etter sommertid! Det er blitt så lyst ute, og det er jo nesten som om vi våkner igjen etter en lang vinter i dvale. Her er noen glimt fra det som skjedde i måneden som gikk:

mar-01 mar-03 mar-02

Vi hadde noen fine, tidlige vårdager! Til venstre ser du Det samfunnsvitenskapelige fakultet en tidlig morgen. I midten er et bilde fra koselige Nordnes fra da jeg ruslet rundt i fine strøk i Bergen og viste frem noen bilder her på bloggen. Til tross for at temperaturen ikke var helt på topp enda, var det også noen som tok med seg bøkene ut i Muséparken. Det blir nok mange flere lesende studenter i parken nå når det virkelig begynner å bli vår!

mar-08 mar-09 mar-10
I mars fikk UiB besøk av både kunnskapsministeren og statsministeren, som snakket til et fullsatt auditorium på Studentsenteret. Statsministeren tok seg også tid til å slå av en prat med noen studenter utenfor Egget.

mar-04 mar-05 mar-06

Det var fortsatt litt vinter! Isen var ikke trygg, ei heller kisen på skiltet. Det kom snø over Bergen igjen, i midten ser du deler av Bergen og byfjellene kledd i hvitt. Og det var fine, kalde kvelder hvor Bryggen virkelig så ut som på et postkort.

mar-07 mar-11 mar-12

Tidlig i mars var det jo kvinnedag og en dag jeg gikk forbi fakultetet hadde noen dekorert et tre med bh-er i rødt, hvitt og blått. I midten ser du et glimt fra en av de mange revyene som gikk i mars, dette var fra revyen ved Det humanistiske fakultet. Og så ble det jo påskeferie til slutt, her har du rektor med påskekyllingen Ståle.

Bildene er fra Instagram-kontoen til UiButdanning, der kan du følge med på studiehverdagene her på UiB.

Så sånn var mars måned!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *