Studentblogg

Fagkritisk dag

Hva kan du bli etter at du er ferdig utdannet? Hvor «nyttig» er faget ditt? Hva kan man egentlig oppnå med perspektivene innenfor faget du studerer?

fagkritisk2 fagkritisk3

Diskusjon og kanskje til og med svar på disse spørsmålene er nærmere enn du tror. Faktisk kan du få det allere i morgen! Torsdag 7. mars er det nemlig Fagkritisk dag. Dette er en tradisjon ved Universitetet i Bergen og blir arrangert hvert år den første torsdagen i mars. Temaet er rett og slett fagkritikk. Resten av året er vi bare fornøyde med faget vårt. Neida… Et kritisk blikk er nyttig året rundt, men dette er en helt egen dag som er satt av til at studentene skal være kritiske til ulike sider ved faget sitt.

Fagkritisk dag blir arrangert av studentutvalgene, stort sett slik at det er et eget opplegg for hvert fag. Men man kan jo selvsagt ta turen innom andre fag også. Arrangementet er litt forskjellig fra fag til fag, så klart. Men vanlige tema er det store spørsmålet «Hva kan vi bli etter å ha studert dette?» og spørsmål om det man gjør på faget sitt er den «beste» måten å gjøre ting på. Så: jeg anbefaler alle å stille opp på fagkritisk dag for sitt fag!

fagkritisk1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *