Studentblogg

Februar, kort oppsummert

Februar er over for denne gangen, hurra!

Her er et lite tilbakeblikk på hva som skjedde på Studentbloggen og Universitetet i Bergen i måneden som gikk:

feb-01 feb-02 feb-03

Det har vært utdanningsmesser rundt omkring i landet, blant annet i Grieghallen her i Bergen. Her presenterer studiestedene seg selv og studietilbudet sitt, og framtidige studenter ser på de mange valgmulighetene de har. Samordna opptak har åpna for søking og det er høytid for å bestemme seg for hva man skal studere neste studieår.

feb-04 feb-05 feb-06

Det var arbeidslivsdag flere steder på UiB, her fra Det humanistiske fakultet i regi av Humanistenes arbeidslivsutvalg. Som studenter må vi jo også tenke litt på hva vi skal gjøre etter at vi har gått på universitetet. Det var også sol og fabelaktig vintervær i deler av februar. Og så var det mange som tok vinterferie og/eller tok turen til fjells for å gå på ski. De om det. Neida. Joda.

Med det er vi gått over til mars, midtveis i semesteret. Det skal bli så fint med vår i Bergen, men det er jo godt at det fortsatt er mye igjen av semesteret, for det skal leses og skrives mye før den tid…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *