Studentblogg

Bli en bedre student

Det er det samme hver semesterstart – tankene om et nytt og bedre liv. Dette semesteret skal man jobbe mer og unngå et stort, slitsomt skippertak på slutten. Skal lese pensum. Gå på alle forelesingene. Jobbe jevnt og trutt.

Kurs

Foto: SiB Rådgivning

Noen uker inn i semesterstart ser virkeligheten gjerne litt annerledes ut enn det man så for seg rett etter nyttår, da de vakre tankene om nyttårsforsett og det nye og bedre livet fortsatt var ferske. Konsentrasjonen svikter litt, det er tungt å stå opp om morgenen og det er lettere å google etter tips for å slutte å prokrastinere enn det er å faktisk åpne opp pensumboka…

Det er en liten utfordring i seg selv å bruke tiden godt som student; det blir ikke bedre av at mange av oss studenter har vært vant til å jobbe etter «skippertaksmetoden» på videregående. Kjenner du deg igjen? Da bør du sjekke ut SiB Rådgivnings kurs i studiemestring. Kurset går allerede i morgen, 12. februar, og det er ingen påmelding. Verdt å sjekke ut om det nye og bedre livet har latt vente på seg frem til nå 🙂

PS: SiB Rådgivning har mange andre gode kurstilbud også, sjekk nettsidene deres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *