Studentblogg

Ut i verden

Denne uken var det Internasjonal uke på UiB. Uken startet med åpningsdag på Kvarteret og har fortsatt videre med Internasjonal dag på hvert av fakultetene.

Hva er Internasjonal uke? Det er rett og slett et arrangement med fokus på utveksling. Studietida er en perfekt anledning til å reise ut i verden, og på UiB er det mange studiesteder å velge mellom. Mange reiser på utveksling for ett halvår, men ved mange studier kan du faktisk ta et helt studieår i utlandet. I fjor var det rekordmange som benyttet anledningen til å reise på utveksling, faktisk hele 703 studenter fra UiB.

Det kan jeg godt forstå! Bergen er en flott studieby som jeg trives veldig godt i, men det er jo også mange spennende steder i utlandet hvor det ikke hadde vært feil å bodd en stund. Dette fungerer også motsatt vei, det er nemlig mange som kommer til Bergen på utveksling. Hvis du tar fag på engelsk på UiB, hender det gjerne at du går sammen med utvekslingsstudenter fra resten av verden.

Vil du på utveksling? Husk at å søke innen 1. februar, enten du har lyst til å dra ut høsten 2013 eller våren 2014 (les mer om søknadsprosessen på denne siden). Hvis du lurer på hvordan det er å reise hit eller dit, kan det være kjekt å lese i disse studentrapportene.

Hvor kunne du tenkt deg å reise?Trykk på bildet for å komme til kilden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *