Studentmat

Lange dager på lesesalen fører til lite middagslaging hjemme. Selv om jeg prøver å ta med rester fra dagen før, men når det ikke finnes noen rester fra dagen før må jeg prøve å gjøre det enkelt. Litt Toro-middager som kan varmes i mikroen har det blitt, det må jeg innrømme. Mye brødmat og yoghurt. I går derimot, i går var det fredag og jeg tenkte at det kunne være deilig med noe litt mer ordentlig, så jeg gikk de to minuttene bort til Kvarteret. Noe overraskende var det mange der, og det kan virke som Kvarteret på nytt har begynt å etablere seg på nytt som studentenes stamsted. Det er bra, for man finner gode muligheter for å sitte å jobbe, være sosial, det skjer mye der og man kan få god mat og drikke til en grei pris. Se hva jeg endte opp med for eksempel:

Vegatar lasagne med eplemost til