Valget er ditt

«Valget er enkelt» sies det i flere reklamer. Det refereres til at det er enkelt å velge matvarebutikk, mobilabonnement, flyselskap og middagsretter. Personlig syns jeg ikke alltid valget er så enkelt, rema er billig men har ikke alltid utvalget, Chess er billig men er OneCall billigere for meg? Norwegian er billig og bra, men de er jo alltid forsinket og plass til beina har de ikke. Og hva i all verden skal jeg ha til middag?

Valget er ikke alltid enkelt, men valget er ditt.

Hvor skal du studere og hva skal du studere? Eller skal du studere? Skal du på folkehøyskole eller skal du jobbe et halvt år og så reise? Mulighetene er mange og valget blir vanskeligere jo flere muligheter man har.

Hvis du trenger å stille spørsmål til noen stiller UiB på nettmøte i morgen 28.mars på ba.no.

Hvis du allerede vet at du vil studere, men ikke er sikker på hva som finnes av tilbud kan du se gjennom tilbudene til UiB her. De klassiske spørsmålene er hva opptar deg, hvilke fag liker du godt nå, hva kunne du tenke deg å jobbe med? Hos UiB kan du få kompetanse som kan få deg ut på plattform til inn i en grotte i Hellas. Ja, fordi UiB tilbyr alt fra bachelorprogram i petroleums og prosessteknologi til arkeologi.

Fra uib.no