Studentblogg

Flink, i siste liten.

Det er på sånne dager som i dag man gjerne sjekker yr.no tre ganger før man faktisk biter det i seg og tar på fullt regntøy…

Det er ekstra tungt å stå opp…

Man unner seg grøt, eller noe annet godt til lunsj.

Når en fastelavensbolle med vaniljekrem inni smaker ekstra godt. (Takk Per-Arne!)

Man sier seg fornøyd med det lille man får gjort?

Det er på sånne dager, at det ikke hersker noe tvil om at det er mandag, en skikkelig regntung mandag.

En ordentlig paraply-dag

Men,

det ikke mye til før dagen blir så mye bedre. Nå skal jeg ta i et skikkelig tak, for jeg er siste-liten-flink. Skippertak sa du? Nei, det er et så negativt ord. Jeg kaller det for siste-liten-flink. Konsentrert, litt stressa, men produktiv til tusen. Noen dager eller timer før en frist. Jeg vet at jeg bare må, jeg bare må skrive. Må levere. Da kommer ordene flygende i lag med regnet som kommer fra alle kanter.

Eller hva?

3 comments for “Flink, i siste liten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *