Studentblogg

Virkeligheten

Etter en fantastisk helg i Myrkdalen, litt forbi Voss, var det litt hardt å komme tilbake til regnfulle Bergen. 2 timer unna var det nydelig vinterlandskap og puddersnø. På en måte var det godt at det ikke lå nydelig snø på Fløyen når vi kom tilbake, da hadde nok fristelsen vært alt for stor til å heller stå på ski enn å studere.

I Myrkdalen 8.1.12

I dag,og denne uken, er det mange informasjonsmøter rundt om på UiB og spente studenter skal velge fag. Jeg deltok på et i dag for info-fag, ettersom jeg skal være studentassistent i INFO261 dette halvåret. Hvis du skal velge fag, men er usikker på hva – anbefaler jeg to ting:

1. Velg fag etter interesse! Det er så mye enklere å jobbe med et fag man trives med og som man er oppriktig interessert i.

2. Tenk på en eventuell mastergrad om du er på bachelornivå, og spør en studieveileder om du er i tvil.

Og husk at fristen for å velge fag er 1.februar og du står fritt til å delta på forelesninger før den tid. Prøv gjerne flere forelesninger og se hva som fanger interessen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *