Studentblogg

Studentmeninger

Jeg vil gjerne anbefale en relativt nyoppstartet blogg som heter Studentmeninger. De skriver selv at: «På denne bloggen skriver engasjerte studenter om sine synspunkter på politikk, kultur, vitenskap og samfunnsspørsmål. Bidra gjerne med innlegg til Studentmeninger om temaer du er opptatt av. Bloggen drives av Studentersamfunnet i Bergen »

De er altså opptatt av det samme som oss her på Studbloggen, at du gjerne må komme med tema du er opptatt av – og er velkommen til å bidra.

I disse eksamenstider er det lett å tenke at det er noe du ikke har tid til, men bloggene forsvinner ikke med det første. Kanskje det er nettopp nå i eksamensperioden man tenker over ulike ting man vil ta opp, som lesesalsplasser, oppsummeringsforelesninger, kantineåpningstider, den beste eksamens-kaffen eller lignende…

Flickr CC by Chris-Håvard Berge

2 comments for “Studentmeninger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *