Studentblogg

Flying start!

En herlig mottagelse av våre nye bloggere, men flere lesere og mange likes. Det er helt fantastisk! Jeg ser frem til å lese flere innlegg fra Hanne og Bjørn-Anders, og ikke minst til å få bedre innsikt i hva de driver med.

Jeg kommer til å fortsette med å blogge litt om studenthverdagen, studentorganisasjoner, aktiviteter og muligheter i studentbyen Bergen. Jeg kan for eksempel nevne at å merke kjøkkentingene sine med elektrikertape kan være lurt, og en som har gjort det lenge er Silje. Kanskje et veldig bra triks om man bor i kollektiv? Ellers kan jeg nevne at Universitetet i Bergen er like bak storebror Universitetet i Oslo på en fersk universitetsranking, i følge Teknisk Ukeblad.

Masterlesesalsplass har jeg forresten akkurat fått utdelt, men oversikten henger på korktavlen i 6.etasje.. Så det får jeg ikke sjekket før i morgen. Jeg håper jeg kan gjøre det til min arbeidsplass og lage gode rutiner der. Å komme i gang med masteren er i grunn akkurat slik jeg så for meg, det er vanskelig. Så selv om våre nye bloggere har fått en flying start, kan jeg ikke si det samme selv. Heldigvis er det flere som har fortalt meg at dette er helt normalt og at det er en kneik man må komme over. -Det er i motbakke det går oppover 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *