Studentblogg

Vi er i gang!

Med kart, mobiler, paraplyer og småsko er det ingen tvil om at studentene har inntatt byen. Fra Studentsenteret og nedover mot sentrum yrer det av faddergrupper og ellers vandrende studenter. I butikkene, kaféene og kantinene. Fra åpningsmøter, semesterregistrering og omvisninger med faddergruppene – det kryr og det er herlig!

Ellers er det artig å se vandrende møbler rundt om kring… Det er mye som skal på plass denne uken for ferske studenter. Vi oppfordrer i alle fall alle til å komme på Studenttorg og Velkomstseremoni, det blir veldig bra!

Jeg jobber med de siste forberedelsene til Studenttorget i morgen:

Stille før stormen 🙂

Altså: Tirsdag 16.august

Studenttorg i Studentsenteret fra 11-13 og 14-16

Velkomstseremoni på Muséplass fra 13-14 – dette blir høytidelig, stilig og absolutt verdt å få med seg.

Vel møtt 🙂

Fra Studenttorget i fjor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *