Studentblogg

På tide å flytte inn?

Gratisbuss til IKEA Åsane begynte å gå i går og skal fortsette med det helt frem til 27.august! Er du student og vil ta en tur på IKEA for å handle alt fra sengetøy til visp? Eller kanskje du trenger verktøy til å skru sammen sengen? Eller – kanskje du trenger en seng? Se fullstendige ruter her.

Hvis en IKEA-tur ikke frister kan du for eksempel ta turen til en av de mange Fretex-butikkene man kan finne i Bergen. Her kan du få alt fra kopper, fat, sofa, stol til skøyter og bøker. Mye brukenes til en billig penge. Det fine er også at pengene går til en god sak. Her er kart over de forskjellige butikkene du kan finne.

Fra google street view

PS: Hvis du tenker å kjøpe deg ny datamaskin: Apple skolestartkampanje 2011/12 «Back to school 2011» er lansert! Er litt å spare her…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *