Studentblogg

Siste frist!

I morgen er siste frist for å melde på din studentorganisasjon til studenttorget som skal være tirsdag 16.august 2011! Er du med i en studentorganisasjon som er interessert i å stå på stand? Påmeldingsskjema finner du her.

Studenttorg 2010. Foto: Marianne Røsvik, UiB

Stand for nye studenter ved Universitetet i Bergen finner sted i idrettshallen i Studentsenteret. Standområdet vil være åpent for studenter fra klokken 11.00 til 13.00 og 14.00 til 16.00 (med forbehold om endringer i åpningstidene). Det blir rigging fra klokken 08.00 – 10.00.

Studenttorg er kun for ikke-kommersielle aktører og organisasjoner under Kulturstyret. Påmelding må skje innen utgangen av onsdag 15. juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *