Studentblogg

Masteroppgave og fremtid

Dette semesteret har jeg skrevet et slags søknad for å skrive masteroppgave. Prosjektskisse nærmere bestemt, i den står det hva jeg har lyst å fordype meg i til høsten, hvordan jeg har tenkt å gjøre det og hvilke resultater jeg ser for meg at det kan resultere i. Nå er den godkjent av emneansvarlig og av min kommende veileder. Likevel syns jeg det kan være skummelt å tenke på at jeg det neste året skal jobbe med noe jeg selv har funnet på at kan være interessant å fordype seg i. I et helt skoleår skal jeg jobbe med dette. Plutselig så er jeg ferdig med min fem-årige utdannelse og hva kommer så? Slike tanker popper opp i hodet. På denne tiden neste år er jeg 23 år og forhåpentligvis ferdig utdannet med mastergrad i informasjonsvitenskap! Så dukker realiteten opp på skjermen her igjen, veiledning om 10 minutter! Der skal vi gå gjennom en fremdriftsplan for oppgaven og litteraturliste.

Flickr CC GirlReporter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *