Studentblogg

Mageveske og arbeidslyst

Det er alltid like artig å se hva dere har søkt på for å besøke studentbloggen vår. I dag sjekket jeg de siste fem  søkekombinasjonene som har ledet dere inn her.

1. kom arbeidslyst solan. Ja, det er vel noe jeg har skrevet opp til flere ganger: Kom arbeidslyst å treng deg på, her skal du motstand finne! – Solan Gundersen. Det er et veldig beskrivende sitat som passer spesielt godt i slutten av eksamensperioder og i begynnelsen av semesteret når sommersolen fremdeles varmer fint.

2. mageveske. Dette skrev jeg rett og slett i mangle på et annet ord for turmagevesken jeg brukte når jeg gikk 7-fjellsturen. Hva heter de egentlig?

3. student i bergen NEMLIG! Det er det vi vil få frem! Hvordan er det å være student i Bergen? Hva skjer her? Hvorfor er Bergen et bedre alternativ enn for eksempel Oslo eller Trondheim? Argumentene er mange, og jeg prøver å få frem en del i hvert innlegg jeg skriver. Godt miljø, mangfold, naturnært, samlet, kvalitet, kultur, muligheter er stikkord som alle passer bra.

4. brannbilletter Det kan du få tak i, til og med billige studentbilletter kan du få tak i!

5. musehagen Vår pene musèhage!

Foto: UiB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *