Rutine

Jeg merket på fredag at jeg har for vane å skrive et slags «god helg» -innlegg, og tenkte derfor å utsette det til søndag. Tiden flyr og det har allerede blitt søndag. Som både studerende student og studentassistent går dagene fort litt i surr. Fordi sistnevnte rolle betyr at jeg må rette obligatoriske oppgaver, eller «obliger» som de populært blir navngitt, går dagene i surr fordi rettingen skjer litt innimellom alt annet. (Oi, lang setning..)

Men altså, en veldig fin ting med å gå på Universitetet er at man som regel har en studentassistent til hvert fag man tar. Det vil si at man som regel ikke henvender seg rett til foreleser eller professor, men blir delt opp i grupper, og får en studentassistent man skal forholde seg til. (enda en lang setning..hmm) Fordelen med det er at studentassistenten vet som regel veldig godt hvordan det er å ta det faget, og hvilke utfordringer og slikt man står ovenfor som student. Og så er det som regel lettere å spørre en som er litt «nærmere» seg selv enn en professor eller foreleser. Jeg er snart ferdig å rette «oblig 1» som altså er den første av tre obligatoriske innleveringer i et fag.

Håper alle får en strålende fin uke – jeg leste at vi skulle få se solen i morgen – det kan jo bli et hyggelig gjensyn?

hehe, ta denne med en klype salt da!