Studentblogg

Gratis mat og helg

«Uten snacks og drikke duger helten ikke»

Ingenting er som gratis mat, da spiser man mer og det smaker bedre. Fordi det endelig var opplett (les:opphold) her i Bergen var det flere som hadde våget seg ut på stands for å dele ut smaksprøver og annen reklame. Det gikk rykter i dag tidlig om at det var en Starbucks-bil som delte ut gratis kaffe og ikke lenger etterpå stod det en superheltinne å delte ut MiniLee Snacknudler med kyllingsmak. Kan ikke forklares noe mer egentlig, må bare prøves. Eller ikke. Den inneholder blant annet arabisk gummi. Det var en smak som kunne minne om ChickenPoms, hvis noen av dere husker den?

vareprøve

Mini.Lee Snacknudler

God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *