Studentblogg

Powerstrip??

I dag kunne Brostein fortelle meg at: Som første treningskjede i Norge tilbyr SiB Bergen Powerstrip-timer for byens studenter. Og kundene lar ikke vente på seg. Powerstrip er et førkoreografert dansekonsept som hovedsakelig sikter på å glede mennesker gjennom latter og bevegelse. Det går ut på at du danser en time med bevegelser inspirert av burlesque-dans, med mye attitude og glimt i øyet, forklarer Eriksson til Brostein. – Sist lørdag kom det over 40 stykker, og det er mer enn hva det egentlig er plass til. Billettene ble revet bort(..)

Vet ikke helt hvorfor jeg valgte å plutselig skrive om dette, men jeg ble så overrasket over engasjementet for denne typen «trening..» Er ikke aerobic og spinning godt nok lenger for byens studenter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *