Studentblogg

Spaghetti for én

Det er ikke alltid like lett å lage middag, spesielt ikke å lage middag til bare én person. Og la oss i tillegg si at du skal lage pasta, eller spaghetti som er vanskelig å beregne i seg selv. I tillegg er det lenge til stipendet kommer, så man bør spinke og spare på det man har. Fortvil ikke – jeg skal videreformidle et godt spaghettitriks!

«Hvis du skal lage en spaghettimåler selv, er dette trolig det enkleste: Skjær av toppen på en plastflaske og tre spagettien gjennom tuten. Da skal du få igjennom cirka 80 gram.» – Som altså er cirka det som står på pakken at er en vanlig porsjon.

«Vil du ha større porsjoner kapper du av tuten. Har du en kjøkkenvekt er det bare å klippe og veie til du ser at du får riktig mengde. »

Flickr CC HaTM

Det er kanskje ikke det mest nødvendige trikset i verden, men ser ikke for meg at alle studenter har kjøkkenvekt, så da kan det jo være greit… Enkelt og genialt?

4 comments for “Spaghetti for én

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *