Studentblogg

Rettsvitenskap? Nei, juss.

Ja, det er ikke en selvfølge at alle vet hva estetiske fag er, og kanskje man ikke helt skjønner hva rettsvitenskap har med juss å gjøre? For en tid tilbake stod jeg på messe og fikk følgende spørsmål: «Hvorfor er det ikke en egen folder for mastergrad i juss?» Jeg svarte «Hva, er det tomt?» «Nei, den er ikke her» Noe forvirret så jeg selv etter, og fant den, men under navnet «rettsvitenskap» (eller egentlig «rettsvitskap» ja,på nynorsk 🙂 ). Det er ikke alltid like enkelt å holde rede alle disse faguttrykkene. Spesielt kan det være vanskelig med uttrykk som rommer mye – humanistisk og estetisk… Finn frem på uib.no og les mer, hvis du lurer da… Eller skriv en kommentar så kan jeg svare deg.

Skjermdump fra uib.no/utdanning

uib.no/utdanning -> studietilbud -> humanistiske og estetiske fag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *