Studentblogg

MacBook Pro – whoho

En etterlengtet MacBook Pro er endelig på plass i mitt ringe hjem. En deilig start på semesteret, en ny iver og glede over oppgaveskriving følger med Macen. Det passer jo bra ettersom jeg skal skrive prosjektbeskrivelse på masteroppgaven dette semesteret på nærmere 10000 ord. I tillegg til et annet fag også selvfølgelig. Og ikke minst, som fersk studentassistent får jeg oppleve å rette oppgaver dette semesteret. Det kan jo bli spennende. Godt å komme i gang igjen, studenttilværelsen er unik og må oppleves! Håper du har en bra semesterstart? (Nå ble det spørsmålet veldig «rosablogger-ish» «Håper du liker outfiten min,hva har du på deg i dag?» haha.. beklager!)

En gledens dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *