Studentblogg

Tavle-eksamen?

Da er en skriftlig eksamen overstått og jeg stupte rett inn på lesesalen etterpå. Jeg har nemlig en muntlig eksamen på onsdag som teller 40% av karakteren, men det er likevel nesten 3 ganger så mye pensum til den… Interessant! Det blir min første muntlige eksamen på Universitetet, og jeg er  ganske spent. Det begynner å bli noen år siden videregående og det klassiske foredraget, med noen få nakkeskuddsspørsmål etterpå. Nå skal jeg plutselig stå foran noen professorer som kan alt i hele verden cirka, og skal prøve å dra ut noe fornuftig av en nervøs sjel. Ingen powerpoint å støtte meg på, kanskje jeg til og med må tegne på tavlen?

Flickr CC: Shonk

Har du erfaring med muntlig eksamen på Universitetet? Noen tips?

1 comment for “Tavle-eksamen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *