Tavle-eksamen?

Da er en skriftlig eksamen overstått og jeg stupte rett inn på lesesalen etterpå. Jeg har nemlig en muntlig eksamen på onsdag som teller 40% av karakteren, men det er likevel nesten 3 ganger så mye pensum til den… Interessant! Det blir min første muntlige eksamen på Universitetet, og jeg er  ganske spent. Det begynner å bli noen år siden videregående og det klassiske foredraget, med noen få nakkeskuddsspørsmål etterpå. Nå skal jeg plutselig stå foran noen professorer som kan alt i hele verden cirka, og skal prøve å dra ut noe fornuftig av en nervøs sjel. Ingen powerpoint å støtte meg på, kanskje jeg til og med må tegne på tavlen?

Flickr CC: Shonk

Har du erfaring med muntlig eksamen på Universitetet? Noen tips?

1 comment for “Tavle-eksamen?

1. desember 12, 2010 at 6:08 pm

Det hjelper å kunne det du driver med.

Når du får spørsmål tenk deg litt om før du svarer, ta deg så tid med åsvare skikkelig. Ingen spørsmål er ja/nei så du bruk den tiden du trenger for å svare, det kan hende du bare rekker 2-3 spørsmål. Kvalitet frmfor kvantitet!