Studentblogg

Novemberstemning!

Ja, jeg skrev nettopp at vi var i oktober, men slik er det ikke lenger. November har kommet til oss og det noe ufrivillig raskt for mange, inkludert meg selv.Klokken er skrudd tilbake, men jeg har bestemt meg for å gå november lyst i møte.  Det begynte med at jeg  stod opp  syv i dag tidlig, var på jobb til åtte og har bestemt meg for å være på skolen resten av dagen! (nå er det en gang sånn at jeg også er et vanlig menneske, så klokken var nok 07.13 og lysten liten til å stå opp…) Å tenke positivt hjelper på eksamenslesingen. Når jeg syklet forbi HF-biblioteket ti på åtte var det jammen meg kø utenfor! Flittige studenter 🙂

Flickr: eilifurinreed

November er stemningsfull. Sol, regn, sludd, snø og frost. Jeg satt raskt sammen et galleri på Flickr av bilder jeg synes var stemningsfulle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *