Studentblogg

Snart eksamen?!

Høstsemesteret virker ekstremt kort, og det har sine grunner. I mitt tilfelle begynte vi ikke med forelesning før første uken i september og jeg har eksamen allerede 6.desember. Jeg hadde cirka 95 dager på meg til å lære meg alt jeg trengte før eksamen. Problemet er vel bare at man tenker ikke slik i september. Da er man opptatt av å «komme i gang igjen», hilse på Martha i kantinen på SV, hilse på nye folk på studiet, ny lesesalsplass, studentaktiviteter, nyte siste solglimt  og lignende.

Barcelona- Foto:Regine

Så kommer oktober, mange tar seg en høstferie, Brann redder seg selv fra nedrykk og man har endelig fått levert inn minst en oppgave. Praktisk talt er oktober ferdig og hva står igjen? Cirka 35 dager til eksamen og det er jammen meg flere oppgaver som skal leveres inn. Det er på ingen måte synd i meg, men det er godt å få klage litt over hvor travelt vi har det, og hvor mye vi må lese til eksamen. Det tror jeg mange studenter sier seg enig i? Stå på alle sammen, snart er det juleferie og den er lang 😉

Ah! Forresten, se disse fine bildene som studenten Torje har tatt – Bergen by night!

1 comment for “Snart eksamen?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *