Studentblogg

Masterbloggen

Kunne du tenke deg å få vite mer om masterstudentenes hverdag? Få innblikk i hva de skriver og forsker på? Det finnes en Masterblogg som tar for seg nettopp dette.

I stedet for å blogge om en ferdig masteroppgave, serverer masterbloggerne innblikk i hvordan en studerende og forskende masterstudent jobber.

Skjermdump fra masterbloggen.no

På masterbloggen finner du også lister over masterprogram i hele landet. Det innebærer at det er et stort spekter av kategorier som blir omtalt på bloggen, alt i fra sosiale medier til økonomi og kunst.

Så om du er en kommende søker og tenker på å ta en master, kan dette være en interessant kilde til å få vite mer.

Masterbloggens mandat er å løfte masterstudenters kunnskapsproduksjon frem.

Først og fremst har vi ferdige masterstudenter som leverer et blogginnlegg om sin oppgave etter at sensur er fallt.

Alle masterstudenter, fra alle fagdisipliner kan blogge om sine ferdige oppgaver hos oss. Maks 2000 ord, tips til effektiv nettskriving finnes på våre sider.

Vi har også tre masterstudenter som blogger fra studenthverdagen. Anne Charlotte Bruheim er vår representant fra Bergen. Masterbloggerne ble trukket ut av mange kanditater som var med i en konkurranse Masterbloggen hadde sammen med STUDiO og Akademika i sommer. Linn studerer journalistikk i London, Helene studerer ledelse og innovasjon i Ås og Anne Charlotte studerer litteratur i Bergen. Spennende studier, verdt å følge med på!

Ikke glem: Er du masterstudent og snart ferdig med oppgaven? Ta kontakt: kontakt@masterbloggen.no

Del kunnskap!

1 comment for “Masterbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *