Studentblogg

BIFF i snøen?

Snøen daler ned og den koselige vinterstemningen er her igjen. Hva er vel bedre enn å nyte BIFF i snøen? Bergen Internasjonale Filmfestival åpnet i går og på programmet mangler det ingenting. Vi som er studenter her i Bergen har, som jeg har skrytt av før, en veldig rikt kulturliv vi kan benytte oss av. Og det bør vi også! For eksempel reklamerte BIFF dette på Twitter: Torsdag 18.00 åpner Jonas Gahr Støre og Shirin Ebadi årets Checkpointsprogram. Det er fortsatt billetter igjen. Løp og kjøp! #BIFF2010

Mange gode filmer står på programmet og det er verdt å sjekke ut om du kunne være interessert i noen av dem. Jeg kunne selv tenke meg å gå på En dråpe luksus og ikke minst The Social Network:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *