Studentblogg

Oktober!

Ja, da er vi kommet til oktober. Cirka to måneder til eksamen og innleveringene står i kø. Men hvem bryr seg vel om det i dag? Det er fredag, solen skinner og alt dette virker lenge til. Heldigvis. Du lurer på hva som skjer i helgen?!

På Kvarteret i kveld:

20:00 Smuglesning av rykende fersk NATT&DAG. Tema for avisen er «Kriminalitet». Coverboy er Sondre Haug fra Social Suicide. Bandet holder releasekonsert på Kvarteret samme kveld. Gratisbilletter til de første som dukker opp på Smuglesing!
21:00 Presentasjon av årets BIFF- og EKKO-program i Speilsalen, Kvarteret.
21:00 ASF: Social Suicide @Teglverket
22:00 Ekko presenterer DJ: Emilio fra Nabovarsel og Asle fra Ekko.

På Hulen i kveld spiller 1349 – Det disse guttene spiller er mørkt og hardt! Billetter kan kjøpes i døren.

Foto: www.hulen.no

Ellers er ikke Forskningsdagene ferdig riktig ennå, så hvis du er interessert i å bruke lørdagen din til noe faglig kan dette være noe for deg: Forskningsdagene – Åpent hus på Geofysisk institutt, Universitetet i Bergen og Meteorologisk institutt, Vêrvarslinga på Vestlandet Tid: 2.10.2010 12.00 -14.30. Sted: Geofysisk institutt, Auditoriet, Jahnebakken 3. Få med deg korte, spennende foredrag om forskning innen hav og atmosfære.

God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *