Studentblogg

Svidd kakao

Nydelige høstdager har det vært og er det i Bergen for tiden. Det må utnyttes godt, da regnet kommer alt for fort tilbake. Etter en herlig fjelltur på Løvstakken for eksempel kan det passe med en deilig kopp kakao om kvelden. Kanskje du aner fred og ingen fare, melk, kakao og sukker begynner å boble i pannen (ikke-bergensere les:kjelen). Etterhvert kommer det en snikende svidd lukt, og du kjenner det ikke er fullt så lett å røre i bunn lenger. Kakaoen har svidd seg og IKEA/ Clas Ohlson – pannen du kjøpte for en billig penge har så tynn bunn at kakaoen bare svir seg. Dette er selvopplevd så klart, så derfor har jeg tatt i bruk et godt, gammeldags kjerringråd. Legg tre femtiøringer på platen, da skal det mer til for at det svir seg i bunn.

CC Flickr: Cowbite

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *