Studentblogg

Going on a trip with Gowalla

Jeg har nevnt det før, men nevner gjerne Gowalla igjen, for nå har Jill W. Rettberg laget noe ekstra kjekt for oss UiB’ere – og andre. Nemlig en «tur», eller «trip» som det heter på engelsk. Trip er et positivt ladd ord for min del. For da jeg var å besøkte onkelen min og hans familie i USA for noen år siden, var min fetter veldig ivrig på å si «Are we going on a trip?». Det var alltid like kjekt. Tilbake til det Jill har tilrettelagt, hun oppfordrer;

«New student? Fresh employee? Just arrived on exchange or for a conference? Here are some spots the locals know.You must visit at least 10 spots to complete this trip.»

Hvordan det fungerer:

1. du må ha en Gowallakonto

2. du må ha en smart-telefon

3. du går fysisk rundt og sjekker inn på de ulike stedene via din telefon

Er du klar for å ta en runde på Høyden og utforske UiB litt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *