Studentblogg

Høytidelig avskjed

På fredag deltok jeg på vitnemålsseremonien for bachelorkandidatene på det samfunnsvitenskapelige fakultetet.  Jeg kan stolt si at min klasse var av de som hadde flest påmeldte til denne seremonien. Med finkjole og en blomst festet på venstre side, var vi pyntet og klar for å motta vitnemålet.  Trompetister fra Griegakademiet spillte både en fanfare og en marsj og det satte så klart en høytidelig stemning. En smakebit får du se her:

Så var det selvsagt litt stas at Erna Solberg var hovedtaler, hun hadde forsåvidt mye fornuftig å si men det som jeg husker best er at hun sa at det ikke var så nøye med karakterene. Hm, men det kan vel ikke skade med gode karakterer? Uansett var det en fin avslutning på bachelorgraden, og jeg føler meg veldig ferdig og klar for å ta fatt på masteren.

Foto: Torbjørn Skutle

Torbjørn fra klassen har skrevet et dikt på sin blogg om sine 3 år på UiB og det anbefaler jeg alle å lese.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *