Studentblogg

Masterstudentens hverdag

Jeg tenkte at det var på tide å gi dere litt innsikt i min hverdag som masterstudent. I dag har jeg nemlig hatt undervisning, så det er litt å fortelle om. Vi på informasjonsvitenskap har en, eller to dager undervisning i uken, alt etter hvilket fag man velger. Da er det undervisning fra 10.15 til 16.00. Høres kanskje mye ut, men det er bedre å ha alt samlet på en dag enn to timer hver dag for eksempel. Dagen begynte med litt informasjon (vi går jo på informasjonsvitenskap), så var det en i klassen som skulle presentere en artikkel. Alt skjer forresten på engelsk på grunn av vår russiske foreleser og så har vi utvekslingsstudenter. Litt skummelt, men man blir vant til det. Etter presentasjonen skulle vi få se hva noen forskere på institutter driver med.

På UiB

Resten av dagen gikk med til flere presentasjoner, litt gjennomgåing fra læreren, gruppearbeid og så info om neste oppgave. Det er vel i grunn ikke mer å si om denne dagen.

Hvis du har lyst å skrive litt om din studiedag, er du veldig velkommen til å skrive et gjesteinnlegg her. Bare ta kontakt – legg igjen en kommentar. Eller kanskje du har en blogg der du allerede skriver om din studiehverdag, vi er interessert i å samle slike blogger i vår bloggroll – legg igjen en kommentar 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *