Studentblogg

Skattejakt!

Vår kjære Facebookside er dessverre nede for tiden. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd og forhåpentligvis er den oppe å går igjen om ikke lenge!

Heldigvis er jeg en aktiv blogger og dere glemmer nok fort at Facebooksiden er nede når dere kommer innom her på bloggen. I helgen har det som kjent vært strålende vær og ingenting er bedre enn det. Jeg har gjort mye gøy i helgen, men det er spesielt en ting jeg vil trekke frem. Min kjære iPhone og jeg har nemlig vært på skattejakt. På lørdag kveld lastet jeg ned en gratis applikasjon jeg har tenkt lenge på, men aldri hatt tid til. Nemlig en applikasjon som heter «Geocaching». NRKBeta skriver så fint:

På planeten jorden finnes det ca 870 000 hemmelige skatter som er registrert i et spesielt system. Møysommelig plassert en etter en. Helt siden den første ble lagt ut i mai 2000. Og her er det ikke snakk om noe nytt og hipt. Ikke web 2.0, Friendfeed, Brightkite, Dopplr eller Twitter. Det er snakk om en gammel traver som heter geocaching.

Jeg har altså vært på skattejakt med min iPhone og fant min første geocaching-skatt. Det var spesielt artig å se uttrykkene til folk som gikk forbi en noe forvirret Regine som gikk med kompass på iPhonen og snakket lavt til seg selv 😉 Det finnes mange skatter rundt om i Bergen, så om du kjeder deg i fineværet er dette en artig aktivitet som du kan kombinere med å bli bedre kjent i byen!

MIn første "geocach"

Har du prøvd Geocaching?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *