Studentblogg

Enkel sykkeltur

I dag tok jeg sekk på ryggen og syklet til butikken for å handle. Når jeg var tilbake fra butikken fristet det å sykle mer siden det ikke var meldt regn! Slike dager bør nytes da det ikke pleier være så mange av dem. Etter forslag fra en vennine bestemte vi oss for å ta en supernormal rute som veldig mange bruker som turløype/joggeløype. Nemlig rundt store lungegårdsvann. En særdeles enkel tur, noe som var veldig greit siden jeg brukte kvelden i går til å spille fotballkamp. Her er noen bilder fra turen og et googlemap hvis du lurer på hvor jeg syklet i dag. Anbefales 🙂

Lur å ha!

Utsikt fra den lille broen

Den lille broen

Vis Sykkelrute i et større kart

Har du noen gode tips til enkle løyper/turer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.