Studentblogg

God helg, på Kvarteret?

Er du klar for konsert?

ASF presenterer: Ingeborg Selnes @Teglverket – 23:00
Da var det endelig tid for Norges nye elektroniske popdronning, bodøværingen Ingeborg Selnes, å entre scenen i Teglverket. Med sart og særegen stemme, blander hun kommersiell popmusikk med elektroniske impulser.

Du har garantert hørt «Feel it» ! En bra radiolåt! Så om du er klar for å gå på konsert er dette en ypperlig mulighet til å både støtte Kvarteret og en lovende norsk musiker.

Utdrag fra profilen hennes på MySpace: Ingeborg Selnes er av flere medier omtalt som en av 2010 mest spennende artister. Mens hennes medsøstre i bloggosfæren satser sine kort på å signe old school platekontakter, har Ingeborg Selnes bygd en moderne artistkarriere uten trang til å lene seg på eksterne låtskrivere eller brukervennlig teknologi. Å beskrive Ingeborg som et typisk plateselskap-produkt ville i følge henne selv være like ille som ”å banne i kjerka.” Med bakgrunn fra hardcore-miljøet i Bodø, har hun gått den lange veien fra urørtartist til majorlabel, uten andre tanker enn å skulle «gjøre dette helt sjæl». Med intensjon om å spille like mange små stuekonserter som å spille for tusener, har Ingeborg og bandet gått sin egen popskole.
Les mer.

1 comment for “God helg, på Kvarteret?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *