Studentblogg

Helt kanon!

Fadderuken består av så mangt, men denne gangen viser ikke overskriften til  alkoholinntaket, snarere tvert om. I går arrangerte nemlig Det Samfunnsvitenskapelige fakultet kanonballturnering i Studentsenteret. Cirka 36 av totalt 45 faddergrupper hadde meldt seg på turneringen og iveren var stor. Mellom kampene var det også mulig å hoppe i et stort hoppeslott som var plassert utenfor studentsenteret. I tillegg kunne man få teste musklene sine – i sumobryterdrakt.

Faddersjef Ulrikke var strålende fornøyd med arrangementet da jeg kom bort en liten time etter at det hadde startet. Fadderlederen som hadde ansvaret for turneringen løp svett rundt og organiserte. Stemning!

Litt bilder fra turneringen:

Created with flickr slideshow from softsea.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *