Herlig velkomst

Muséplass - 17.8.10 UiB

Den offisielle åpningen av det akademiske år er vel overstått. Et særdeles vellykket arrangement med gode talere og musikere. Stemningen på Muséplass var god og heldigvis var det både varmt, og tørt! Ingenting er bedre enn det. Akkurat denne timen, mellom 13 og 14, er veldig nøye planlagt! Alt i fra setekart til lyd og lys. Mat, transport, skilting, rigging og invitasjoner – you name it! Alt er godt tilrettelagt for at nettopp du skal få en flott åpning og god velkomst til Bergen. Jeg håper du fikk med deg denne seremonien.

Muséplass - 17.8.10 UiB

I år var vi så heldige å få med oss The Pink Robots også, kanskje litt ukjent for noen, men jeg syns de spiller bra musikk. Spesielt gøy var det når gitaristen hoppet og spratt foran rektor og de andre inviterte gjestene på naboscenen. Snakk om kontrast! Hvis du ikke fikk med deg når The Pink Robots spillte, tok jeg opp iphonen og filmet noe spontant det beste; nemlig refrenget på sangen Curly. Du kan se den her –> ThePinkRobots All rights reserved.

Jeg må selvfølgelig skrive litt om det fantastiske Studenttorget som var i Idrettshallen (Studentsenteret). Over 80 engasjerte studentorganisasjoner stod på stand og det myldret av folk i hallen. Utdeling av flyers, snop og brosjyrer. Informasjon om hva man kan drive med i Bergen. Et overveldende tilbud – alt for enhver smak! Ikke sant?