Studentblogg

Se så stilig!

Det er en ting som alltid har fascinert meg veldig og det er lego. Dessverre for meg er det ikke så vanlig å leke med lego i min alder, så jeg nøyer meg med noe som kan minne litt om lego. Nemlig noe som kalles tilt-shift effekt på bilder. Wikipedia beskriver det slik: «Tilt-shift photography refers to the use of camera movements on small- and medium-format cameras, and sometimes specifically refers to the use of tilt for selective focus, often for simulating a miniature scene Noen gøye eksempler fra bergen kan du få se videre i denne bloggposten. Chris-Håvard Berge har nemlig tatt seg tid til å sette sammen en Time-lapse-video i høy kvalitet:

Veldig stilig Chris-Håvard! Dette er min favoritt:

Liker du det du ser?

2 comments for “Se så stilig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.